+31 (0)6 263 90 708 info@chezvincent.nl
In het kort

Over ons

 

Wij zijn Vincent en Willeke. Wij zijn de ongelooflijke geluksvogels die in Frankrijk mogen wonen en vanuit hier werken. We hebben een gastenkamer waar we met veel plezier fietsers en andere actieve gasten ontvangen. Verder organiseren we vanaf de zomer 2024 vanuit Caromb fietsvakanties door het mooiste fietsgebied van Frankrijk: de Vaucluse!

Werken buiten het fietsseizoen

Ook buiten het fietsseizoen moet er brood op de plank komen… Vincent heeft jarenlang een autoschadeherstel bedrijf gehad en is een kei in het maken van (online) schadecalculaties en Uitdeuken Zonder Spuiten. Heel fijn als je eigen man je auto kan herstellen, heel jammer als hij zelfs de kleinste deukjes opmerkt. Paaltjes en stoepranden zijn dus per definitie risicogebied. En hier in Frankrijk zijn de risico’s best groot 😉

Ik (Willeke) werk als VA = virtual assistant. Organisaties en ondernemers die op zoek zijn naar ondersteuning op het gebied van webtechniek, een Divi website of management support, mogen altijd bij me aankloppen.

B&B Chez Vincent

We zijn enthousiaste wielrenners met jarenlange fietservaring. Recentelijk is er een nieuwe liefde bijgekomen: de elektrische fiets. Omdat we zelf ook zo graag fietsen, denken we te weten waar fietsers blij van worden… Zo hopen we jou een onbezorgde en fijne vakantie te bieden waarbij je maximaal kunt genieten van de prachtige Provence!

P.S. Nieuwsgierig naar ons “ik-vertrek-verhaal”?
Lees hier onze blog: